Τι σημαίνει αυτό το ip που βλέπω στα προϊόντα φωτισμού LED;

17/03/2015
από Ιωάννης Ματζιάρης

Αν έχετε περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σίγουρα θα έχετε συναντήσει νούμερα όπως ip20 για led λάμπες, ip65 γιααδιάβροχες led ταινίες και ip68 για φωτιστικά πισίνας. Τι σημαίνουν αυτά τα νούμερα όμως;

Διαβάστε εδώ

Φωτιστικά πάνελ οροφής σε διάφορες διαστάσεις

14/03/2015
από Ιωάννης Ματζιάρης

Τα φωτιστικά led panel είναι ιδανικά φωτιστικά οροφής για το γραφείο και γενικά τους επαγγελματικούς χώρους. Υπάρχουν σε διάφορες διαστάσεις και είναι πολύ εύχρηστα.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι ένα led πανελ έχει υψηλή απόδοση με μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ συνάμα προστατεύει το περιβάλλον χάρις την εξοικονόμηση ενέργειας που προσφέρει.
Αγοράστε λοιπόν online το led πάνελ που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς από το LedCosmos.gr!

Διαφορές φωτισμού σε ταινίες SMD LED 5050 και SMD LED 3528

13/03/2015
από Ιωάννης Ματζιάρης

Οι ταινίες LED μπορούν να κατασκευαστούν έχοντας ως βάση διάφορα LED τσιπ. Τα νούμερα που βλέπετε ως SMD 3528 και SMD 5050 αναφέρονται ουσιαστικά στο μέγεθος του τσιπ.

Όσο η τεχνολογία LED αναπτύσσεται, όλο και μικρότερα μεγέθη τσιπ θα κατασκευάζονται ενώ παράλληλα θα παράγουν όλο και περισσότερο φως.

Διαβάστε περισσότερα στο Blog μας

Μεγάλη ποικιλία σε σωλήνες LED T8

09/03/2015
από Ιωάννης Ματζιάρης

Βρείτε στο e-shop μας μια μεγάλη γκάμα από LED Λάμπες T8.

Οι λαμπτήρες T8 έχουν στο πίσω μέρος κάλυμμα από αλουμίνιο (για καλύτερη αποβολή τις θερμότητας) και μπροστινό κάλυμμα θερμοπλαστικο.

Έχουν πολύ καλή απόδοση του φωτός και μπορείτε να διαλέξετε θερμό, ουδέτερο και ψυχρό λευκό χρώμα φωτός.

Τα διαθέσιμα μεγέθη είναι 60cm, 120cm και 150cm.

Μπορούν να μπούνε σε χώρους γραφείων, διαδρόμους, σούπερ μάρκετ και λοιπά.

Τις λάμπες LED Τ8 θα τις βρείτε από 8.94€.

Η GE φέρνει τα νέα έξυπνα φωτιστικά σώματα LED

09/03/2015
από Ιωάννης Ματζιάρης

Διαβάστε στο Blog μας.

Η GE σε συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ WALMART φέρνουν τα νέα έξυπνα φωτιστικά σώματα LED. Οι WALMART στην συνεχής προσπάθεια ...

Περισσότερα στο BLOG

Οι OSRAM λάμπες LED ήρθαν στο ledcosmos.gr

02/03/2015
από Ιωάννης Ματζιάρης

Οι λάμπες OSRAM είναι ενεργειακές, αποδοτικές, ανθεκτικές, ισχυρές και ευέλικτες. Με OSRAM κερδίζετε έως 15.000 ώρες διάρκεια service ζωής και έως 80% εξοικονόμηση ενέργειας σε σύγκριση με τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως και εγγύηση 3 ετών.

Λαμπτήρες LED από OSRAM δεν είναι απλοί - είναι μοντέρνοι και κομψοί. Λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς τους, προσφέρουν επίσης πολλά τεχνικά και μακροχρόνια πλεονεκτήματα: πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής, υψηλή ποιότητα φωτισμού και εξαιρετική σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας.

Χάρη στην ευρεία γκάμα των προϊόντων OSRAM, οι λάμπες LED αντικαθιστούν κλασικούς λαμπτήρες πυράκτωσης ή αλογόνου σε ένα ευρύτατο φάσμα τομέων. Είτε πρόκειται για ιδιωτική είτε για εμπορική χρήση, για παράδειγμα, στο χώρο της εστίασης, σε πάρκα αναψυχής ή σε κατάστημα και φωτισμού μουσείου - λαμπτήρες LED από OSRAM είναι η τέλεια εναλλακτική λύση για γενικό φωτισμό, καθώς και για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό.

Λαμπτήρες LED για τις επαγγελματικές απαιτήσεις
Για επαγγελματική χρήση, η Osram θέσπισε standards στον τομέα των LED, με την υψηλής ποιότητας PARATHOM σειρά PRO. Ακόμη και τα βασικά στοιχεία για αυτές τις λάμπες υψηλής τεχνολογίας είναι εντυπωσιακά: εξαιρετική απόδοση έως 65 lumens ανά watt, διάρκεια ζωής μέχρι 45.000 ώρες, μόνο 100 Κέλβιν μέγιστη απόκλιση θερμοκρασίας χρώματος από λάμπα σε λάμπα και καλή φωτεινή ένταση του Ρα 80-90. Σε αυτό προστίθεται ο ροοστάτης των λαμπτήρων και μια τεράστια ποικιλία προϊόντων με πολλές παραλλαγές βάσεις / βύσμα. Έτσι η OSRAM PARATHOM PRO πληρεί ακόμα και τις υψηλότερες απαιτήσεις σχεδόν σε κάθε επαγγελματική εφαρμογή.
Λαμπτήρες LED για ιδιωτική χρήση
Όποιος επιθυμεί να μεταβεί σε ενεργειακά αποδοτικές λάμπες LED στο σπίτι του, είναι εύκολο με την OSRAM.
Οι λαμπτήρες PARATHOM CLASSIC έχουν κλασικές βάσεις και οικεία σχέδια, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως άμεση αντικατάσταση για τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως έως 60 Watt. Εντυπωσιάζουν με την εξαιρετική αξία για τα χρήματα τους. Οι λάμπες LED στο κλασικό σχεδιασμό της λάμπας πυρακτώσεως κλέβουν την παράσταση και παρουσιάζουν εξαιρετική απόδοση στο ντιμάρισμά τους. Η μέση διάρκεια ζωής που επιτυγχάνουν είναι μέχρι 25.000 ώρες με κατανάλωση ενέργειας μόλις 1,6 Watt σε 12 Watt.
ΠΗΓΗ: osram.gr

Πως ακριβώς μπορώ να μειώσω στο σπίτι μου τον λογαριασμό του ρεύματος με λάμπες led

26/02/2015
από Ιωάννης Ματζιάρης

Πολύς λόγος γίνεται για την εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος και γενικώς για το πως μπορούμε να μειώσουμε τη σπατάλη ενέργειας.

Εδώ έρχεται ο φωτισμός με βάση την τεχνολογία LED να παίξει ένα μεγάλο ρόλο.

Ξεκινάμε με το πιο απλό και βλέπουμε τριγύρω μας ότι παντού υπάρχει φωτισμός. Στα σπίτια, στους δρόμους, στα εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία κλπ.

Βάσει διαφόρων ερευνών ξέρουμε ότι ο φωτισμός σε ένα σπίτι αποτελεί το 20-30% του συνολικού λογαριασμού ρεύματος. Αυτό είναι ένα αρκετό μεγάλο ποσοστό και εδώ έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μεγάλη εξοικονόμηση.

Ξέρουμε ότι οι λαμπτήρες LED έχουν έως 80-90% χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος.

Εδώ πρέπει να προσέξουμε να μην πέσουμε στην παγίδα λέγοντας ότι θέλω πιο πολλά WATT ώστε να έχω πιο πολύ φως. Αυτό δεν ισχύει πλέον γιατί πιο πολλά WATT σημαίνουν και περισσότερη κατανάλωση ρεύματος.

Πρέπει να βλέπουμε επιπλέον τα LUMEN (φωτεινότητα) του προϊόντος. Να έχει το προϊόν σχετικά χαμηλά WATT με ένα ικανοποιητικό βαθμό LUMEN.

Υποθέτουμε ότι έχουμε ένα μηνιαίο λογαριασμό 100€ από τα οποία τα 30€ είναι για φωτισμό!!!

Με λάμπες LED μπορώ να πετύχω 80% εξοικονόμηση, δηλαδή 24€ τον μήνα. Υπολογίζεται λοιπόν στα 288€ για έναν ολόκληρο χρόνο.

Τα ποσά διαφέρουν ανάλογα τη κάθε περίπτωση αλλά δείχνουν τη διαφορά που μπορούν να κάνουν οι LED λάμπες στο πορτοφόλι μας.

Αυτό το ποσό μπορεί να είναι μεγαλύτερο εάν έχετε εξωτερικό φωτισμό όπως για προβολείς για το γκαράζ ή τον κήπο και ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λάμπες οικονομίας ΔΕΝ είναι το ίδιο με λάμπες LED. Διαφέρουν και στη κατανάλωση αλλά και στην τεχνολογία. Οι λάμπες οικονομίας περιέχουν βλαβερές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον ουσίες. Με λίγα λόγια είναι επικίνδυνες εάν σπάσουν.

Πριν κάνετε την αγορά σας, να ξέρετε τι προϊόν θα πάρετε και για ποια χρήση το θέλετε.

Εμείς στο ledcosmos.gr είμαστε στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε σας ανάγκη.

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ LED

20/02/2015
από Ιωάννης Ματζιάρης

Βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε επιγραφές LED για κάθε σας ανάγκη.

Για φαρμακεία, μαγαζιά, βιοτεχνίες κλπ.
Οι επιγραφές ετοιμάζονται ξεχωριστά για κάθε πελάτη και τις ανάγκες του.

Βρείτε φωτισμό εξωτερικού χώρου και LED ταινίες

Αλλάξτε τον χωρώ σας με ταινίες LED

19/02/2015
από Ιωάννης Ματζιάρης

Με ταινίες LED μπορείτε να δημιουργήσετε ωραίους και ατμοσφαιρικούς κρυφούς φωτισμούς που θα αλλάξουν άμεσα την αισθητική στο γραφείο, στο σπίτι ή και το κατάστημά σας.

Στο σπίτι μπορεί να εφαρμοστεί στην κουζίνα κάτω από τα ντουλάπια, στο σαλόνι πίσω από τις ντουλάπες και στο μπάνιο πίσω από τον καθρέφτη.
Σε πιο επαγγελματικές χώρους όπως σε ένα καφέ / μπαρ μπορεί να εφαρμοστεί στη μπάρα ή πίσω από το μπαρ, να δώσει μια ωραία νότα και έμφαση στην διακόσμηση.
Υπάρχουν διάφοροι τύποι LED ταινιών - αδιάβροχες και μη - σε διαφορετικά χρώματα. Μπορούν να ρυθμιστούν για να εναλλάσσουν χρώματα ή να αναβοσβήνουν.

Για κάθε σας ερώτηση είμαστε στην διάθεση σας.
info@ledcosmos.gr
2310 688 118